Gamer konfig összeállítás?
Már van egy alaplapom ( Asus Z97 Pro Gamer), 2x4 Gb Fury X 1866 Mhz RAM-om, WD Caviar Blue 1 TB HDD-m. Ebbe az alaplapba úgy tudom csak Intel processzor megy. Olyan konfigot szeretnék 300.000 Ft-ból, ha lehetséges ami gond nélkül viszi az új játékokat max beállításokon még vagy 2 évig, persze a 300.000 Ft-ban már csak a hiányzó kellékek árait értem.
Illetve még egy kérdésem lenne, mostani konfigom :
Processzor: AMD Athlon II x4 750 K
Memória: 4GB DDR3 1600 Mhz
Videókártya: Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC-2GI
Op. rendszer: windows7
Alaplap: Asrock FM2A88M-HD+
Merevlemez: WD Blue 1 TB
Ház: Sharkoon Vaya
Tápegység: FSP 460W FSP460-60HCN OEM
Ebből ugye marad a merevlemez, a többit kb mennyiért lehetne eladni gari nélkül? Ennek az árából még vennék egy monitort.
A mostanit eltudod adni 70-75 körül simán.
300-ért hdd , lap , ram nélkül én ezt ajánlom:
I5 4690k cpu -73k.
Bequiet dark rock 3 cpu hűtő -19k.
Sapphire r9 390x vga -132k.
Samsung 850 evo 250gb ssd -30k.
Fsp Aurum 550w táp -36k.
Ez így kb 290 ezer ft.
Köszönöm a gyors választ!
Egyik haverom szerint Intel processzor és AMD videókártya nem jó párosítás, nem tudom honnan vette, van valami valóságalapja? Állítólag egyik ismerősének is azért volt sok kékhalál a gépén.
Ennek semmi alapja, miért az nvidia és intel milyen kapcsolatban álnak ami releváns lenne ? Hát semmilyen...
Az ilyen butaságokra ne hallgass , a kékhalál legtöbbször hdd hiba miatt jelentkezik , semmi köze az intel + amd pároshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!