Új asztali pc-t vennék nemsokára és ez az összeállítás megéri az árát?
FSP 500W Aurum S 500 tápegység 26 582 Ft
Asrock H97 ANNIVERSARY alaplap 20 160 Ft
Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FBK2/16 memória 24 100 Ft
Zalman Z11 Neo számítógép ház 22 850 Ft
Intel Core i5-4460 processzor 53 192 Ft
Videó kártya azért nincs mert még nem tudtam eldönteni ,hogy most veszek vagy várjam meg a következő szériát .. jövőre mert annyira még nem fontos mert mostanság úgy sincs annyi időm játszani viszont SSD kártyát tervezek majd bele szóval ez az alaplap támogatja az SSD-t? Ami pedig egy Samsung 850 Evo vagy Pro lesz .. még nem tudom a Pro jóval drágább de gyorsabb is de nem tudom még igazából ,hogy a 128gb os megéri e azt a 26 ezret ... gyorsabb is annyival a Pro ,hogy kiadjak érte annyit ? mennyivel gyorsítja egyébként fel a gépet ? Monitornak majd egy 144Hz 24" acer monitort szeretnék venni FHD-sat :) de ha esetleg az új széria nem lesz olyan jó a videó kártyákból 1 radeon r9 390venet fogok venni kihajtják egymást a dolgok ?
Ha már ennyire egy még meg sem jelent széria érdekel,akkor processzorból miért nem Skylake,DDR4-el ?
Egyébként jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!