Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core i5-6600 processzorh...

Intel Core i5-6600 processzorhoz keresnék bizonyos elvárásokat teljesítő alaplapot?

Figyelt kérdés

Alaplap semmiképpen ne legyen sem Asus, sem Asrock, hang/hálózatikártya ne ócska Realtek legyen, hanem valami jobb minőségű, Linux-szal 100%-ig kompatibilis legyen (egyáltalán ne legyenek hardveres furcsaságok stb).

Videokártya lehet integrált és alsó kategóriás, az nem probléma. Lehetőleg szervíz-statisztikái is jók legyenek és bírja jópár évig (ha ez lehetséges).

Jó, megbízható tápegység is érdekelne valamint hozzá egy fekete számítógépház, ami könnyen szellőzik és nem rendkívül nehéz.

Nem tudom, ilyen esetben lehet -e Micro ATX alaplapot venni illetve megéri -e..

Nagyon hálás vagyok minden segítségért.

2015. nov. 29. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:

alaplap

[link]

gépház [link]

tápegység [link]

2015. nov. 29. 12:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Alaplap nem lesz azért drágább mert egy Gaming lapról van szó?
2015. nov. 29. 12:14
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

asus kezeben van az asrock meg a gigabyte is

szoval ami nincs az az msi lenne... vagy egyeb de azok ritkabbak

Bitfenix Prodigy haz szallitashoz pl jo es amugy is jo, igaz mATX lap megy bele csak es eleg draga is 20 kb.

tapegyseg ha kiemelkedobb kell akkor be quiet! Straigth Power E10 szeriabol kell valogatnod pl.

400 is jo lenne boven de nem igazan latam most azt boltban...

2015. nov. 29. 12:25
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja nem :/ mITX megy bele legalabbis gyarto szerint

azokbol nagyon nagy valasztek nincs

ha hagkartya nagyon fontos vehetsz kulon is egyet amineknutana olvasol megfelel e

[link]

2015. nov. 29. 12:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Ha tudsz olyan MSI lapot, amely megfelelne nekem, érdekelne.

2015. nov. 29. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:
DDR3 modulokat már bele sem tudok tenni, mert a LGA1151 már csak a DDR4-et támogatja, vagy akad DDR3 memóriát támogató lap is?
2015. nov. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!