Jó ez az összeállítás? Tápból milyet vegyek?
Sziasztok! Nem nagyon értek a gépekhez, ez lesz az első, hogy neten magamnak állítok össze konfigot. Jelenleg egy nagyon régi gépem van. (1 magos P4, 2GB RAM, 500GB HDD, ATI 9600XT)
Szóval le szeretném váltani egy olyan gépre, amivel játszani is tudok.
Ezt állítottam össze PCX-en:
CPU: IntelCore i5-4460
Alaplap: Gigabyte B85-HD3
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB
VGA: Gigabyte R9 380 4GB WF2
Szóval ehhez kéne még valami gépház, én a Raijintek Arcadiára gondoltam, itt gyakorin többen ezt ajánlották. (Nem kell drága, de jó legyen.)
És egy tápegység is kéne. Abból is annyi, hogy a LEÍRT konfigot kiszolgája teljes mértékben, amúgy később nem szeretnék VGA-t cserélni stb.
Lényeg, hogy megbízható táp legyen.
Jó lesz ez a gép játékra?
Ha valamin változtatnátok írjátok le, köszi.
Háznak: jó lesz az Arcadia, ha tetszik. Nem nagy szám ház, de egynek elmegy. Van még ilyen árban Deepcool Tesserract BF vagy SW.
Tápnak: [link]
A Raijintekes ház oké, kb. a konfigod 300-350W-nál nem fog többet enni, de jobb kicsit nagyobb tápot venni... (még akkor is ha nem akarsz majd fejleszteni később, de idővel rájössz, h úgy is kell...)
Fsp Hexa 500+ (16k)
Thermaltake Hamburg 530W (16k)
Köszi, mentek a kezek.
Amúgy az összeállítás jó lesz? Gigabyte-ról valami vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!