Ez a számítógép összeállítás milyen? Főként a mai játékokra fog kelleni meg egyéb szórakozásra!?
FSP 500W Aurum S 500 tápegység 26 582 Ft
Asrock H97 ANNIVERSARY alaplap 20 160 Ft
Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FBK2/16 memória 24 100 Ft
Zalman Z11 Neo számítógép ház 22 850 Ft
Intel Core i5 4690 64 471 Ft
ez gép milyen ? próbáltam mindenből a legolcsóbbat és a legjobb minőségűt választani mert azért még sem egy ócskavasat szeretnék az alaplap azért h97 mert SSD-t is akarok majd bele a későbbiekben HDD-t azért nem írtam mert az most is van nekem egy 1TB-os 7200rmp-s ő videó kártyát meg a későbbiekben fogok bele venni mert most arra nincs pénzem addig a proci videó kártyáját fogom használni :) aztán a fő kérdés az lenne ,hogy futnának ezen a mai játékok ? gondolok itt Star wars,COD Black Ops III. stbk .. a videó kártya egyébként egy Radeon r9 390 lesz majd a későbbiekben :) annak is elég lesz az 500W-os táp nem ? vagy a 600W-os táp ajánlottabb neki ? mert az 500 nem biztos ,hogy elfogja bírni ? vagy igen ? ja és azt szeretném még kérdezni ,hogy eddig egy
Asrock H97M PRO4 alaplap 24 831 Ft volt a kijelölt alaplapom .. de mivel drágább is meg nincs rajta több csatlakozó sem feleslegesnek tartom rá a közel +5ezer Ft-os viszont azt megmondaná valaki ,hogy az ATX és a mATX alaplapok között mi a különbség ? az m az a Minit jelenti ? :O
Amíg nincs vga , addig nem fogsz tudni nagyon játszani, amúgy meg szinte tökéletes.
Prociból inkább i5 4460 , játékok alá tökéletes annak az ereje is és nincs az az 1 vga-s rendszer amit ne szolgálna ki és az itt megtakarított 12-13 ezer ft-ot tedd hozzá a vga-ra szánt pénzhez, játékokban úgy is azon van a legnagyobb hangsúly.
Esetleg megfontolhatnál egy b150 alaplap, 2x8 gb ddr4 ram + i5 6400 esetleg 6500 kombót , ha fontos a minél újabb platform.
Az aurum 500 nevetve elbír egy i5 + 390 kombót , emiatt ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!