Ennyiért jó játékos pc?
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni egy "gamer" pc összeállításával kapcsolatban. Már nagyjából megvan hogy milyen is lesz a számítógép:
Alaplap : Asrock H97 PRO4 - 24.000 Ft
Memória : Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz - 14.000 Ft
Tápegység : Corsair CX 600W - 22.000 Ft
Processzor : Intel Core i5-4460 - 51.000 Ft
Merevlemez : Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX - 14.000 Ft
Ház : Sharkoon T28 - 22.000 Ft
Videókártya pedig egy ASUS R9 270x (55.000Ft) lesz, de amíg arra gyűjtök, addig a proci integrált HD 4600-as videókártyáját használnám. A számítógép csak játékra lenne használva.
Szóval a kérdés. Mi a véleményetek erről a konfigurációról? Ha meglesz bele a videókártya, milyen játékokat fog vinni magas felbontáson?
A válaszokat köszönöm előre is!
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld mindenkinek! Az SSD-n én is gondolkodtam először, de azt mondták itt GYIK-on, hogy ilyen "olcsó gamer pc"-be felesleges SSD-t tenni.. Nem tudom ez mennyire igaz és mennyire érdemes megfogadni.
További válaszokat is megköszönöm!
Az ssd-vél úgy vagyok, hogy amikor még nem volt, akkor is volt gamer pc. Szerintem előbb egy jobb gpu-t vegyél (r9 380, de csak a 4gb-s változatot), aztán ráérsz gyűjteni egy ssd-re amit később is beléphetsz. Én nemrég vettem, megvoltam nélküle eddig is, és attól nem lesz nagyobb teljesítményű gamer pc-d mert pár másodperc alatt betölt a Windows meg a programok. Max gyorsabban telepíti fel, gyorsabban tölti be a játékot. Hosszabb töltésidejű játékoknál venni észre a map gyors betöltését. Ennyi.
Tehet marad az 1TB EZEX, fsp 550 Raider táp, sapphire r9 380 4gb nitro kártya. A többi jó lesz. Ezzel high-ultra beállítások mellett menni fog minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!