Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Plantronics Rig 500 HD vélemén...

Plantronics Rig 500 HD vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdeklődnék,hogy milyen ez a gamer fejhallgató? Akinek esetleg van mesélne róla? Filmre,zenére (basszusos modern zenék) és persze játékhoz használnám.

2015. dec. 12. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem ismerem, de a Plantronics nem csinál rossz dolgokat.

(Lásd: gamecom 788)

Mondjuk kicsit futurisztikus ezzel a legózható dizájnnal...

2015. dec. 12. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát moduláris,de külsőleg nekem nagyon tetszik.

Viszont ami lényeges lenne,hogy mennyivel lehet rosszabb vagy netalán jobb egy ismertebb márkáknál,mint pl Creative Tactic 3D,hyper X Cloud,Siberia V2,vagy Kraken.

2015. dec. 12. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyan mint az általad felsoroltak biztosan megvan.

A 7.1-et két hangszóróból meg ne vedd komolyan.

2015. dec. 12. 22:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát komolyan nem veszem a 7.1-et,de gondolom játékok alatt csak lesz valami változás egy sima maxell retro dj sztereo fejhallgatóhoz képest.Bár tény az árához képest ez se rossz füles.
2015. dec. 12. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem Plantronics GameCom 788-am van és teljesen megvagyok vele elégedve most telefonhoz akarok venni egy Plantronics Rig System Headsetet ezt [link] én ezt egy Sony X Peria Z 4 telefonhoz veszem meg és azért mert nem tudom miért de a fülbe dugós fülhallgatókat nem bírja a fülem ezért tudom hogy a Plantronics mint megbízható régi márka jó szolgálatot fog nekem nyújtani a SteelSeries Siberia V2 től tartósabb nem lehet ilyen módon legalábbis a saját tapasztalataim által egy lapon említeni őket ezzel nem mondom hogy a SteelSeries rossz márka,de még nem kiforrott márka ami abban nyilvánul meg hogy eléggé sérülékeny a mikrofonja és sokan mondják hogy a jobb oldali hangsugárzója is hajlamos megadni magát 2 éven belül én Árukereső.hu-n olvastam ezt a V2 ről azt hiszem fehér színű volt de a szín nem számít mert mindegyik ami V2 jelzésű az ugyan az ugyan az vonatkozik az összes V2 típusúakra és ezért nem mertem megvenni azt, a Razer Krakennek a gyengéje a mikrofonja az én Plantronics GameCom 788-am mikrofonja sokkal jobb több tesztben is youtubon találsz tesztet ha ezt beírod Plantronics GameCom 788 vs Razer Kraken Pro teszt hallani fogod te is ezt pedig érdemes mindenkinek elolvasni és jó tudni hogy a kinézett Headset milyen hang kódolású az enyém DOLBY PRO LOGIC IIX [link] a Creative meg nem egy szint a Plantronics al szemben a Could az sem rossz de én a Plantronicsban még nem csalódtam minőségi hangzást ad és a 788 ra is igaz hogy ha többe kerülne mint most jelenleg ami 22000 FT akkor sem lenne egyáltalán kár érte szerintem a Rig HD 500 is egy nagyon jó Headset viszont a a Rig 500 E az még jobb és hasonlóan néz ki mint az amit leírtál persze az már 45000 FT ba kerül
2016. jan. 6. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem ami mondjuk nem tetszik kinézetre az 500 HD-ban az az hogy teljesen műanyag az egész kerete persze minőségi műanyag és hajlékony de én szeretem az olyan Headseteket amelyek tartalmaznak fémet mondjuk a GameComm 788 az pont ilyen nekem amikor vettem és nem tudtam a márkáról semmit a felépítéséből egyből gondoltam hogy egy masszív és márkás Headset a Plantronics aztán amikor elolvastam a Plantronics Wikipedia-t ami angol nyelvű meg is bizonyosodtam róla hogy valóban az ez a Headset a nehezebb Headsetek körébe tartozik én úgy gondolom a maga 408 gramm súlyával ez köszönhető annak hogy az összeszerelésénél fémet is felhasználtak a Headsetben de ennek ellenére marha kényelmes én nem vagyok szemüveges de aki az annak is marha kényelmes lesz én tényleg nem tudok semmi negatívot mondani a 788 Headsetre.
2016. jan. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!