Üdv! Az elmút három napban a következő kékhalálokat kaptam: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA-0x00000050 NTFS_FILE_SYSTEM-0x00000024 2xIRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL-0x0000000a BUGCODE_USB_DRIVER-0x000000fe. Mitől írhatja ki ezeket a BSOD üzeneteket?
Figyelt kérdés
Az első hibakódnál azt találtam, hogy HaxDoor trójai, viszont a windows oldalán található programok nem találtak ilyet a gépen.2015. dec. 12. 20:09
11/12 A kérdező kommentje:
A legújabb: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED-0x0000001e(aswSnx.sys).Az a poén,hogy mindegyik hibaüzenet csak egyszer jön elő és utánna megy a gép egy újraindíytás után tovább....
2015. dec. 17. 16:59
12/12 B.Laci. válasza:
Így utólag nekem sem az oldotta meg a problémát,amit mondtam,mert utána is volt kékhalál.Hanem a videókártya diverjét frissítettem a drivermax programmal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!