Miért csinálja ezt a gépem?
Figyelt kérdés
Van 1 gépem, amibe nemrég vettem használtan egy ASUS HD 7770-es videókártyát. Nos. Nem tudom mi okozza, de alvó állapot után (mikor bekapcsolom) semmi képet nem ad. Újraindítom, a Win 7-nek bejön a boot screen, utána elsötétül a kép (ilyenkor jönne be az "Üdvözöljük"!, stb. kép) és kék halál. Graphics driver ellenőrzést ír ki, és a hiba oka az atikmpag.sys. Nem-e attól lehet, hogy egy nPower 400 W-os tápegységem van? Mert én már arra is gyanakszom. Előre is köszi a válaszokat! :)2015. szept. 26. 18:55
1/2 anonim válasza:
az is lehet, de a rendszer szerint a driver az oka az összeomlásnak. Tedd újra a drivereket, ha nem használ akkor egy tápcserét csinálnék
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Driver gond kizárva, ugyanis tegnap újratelepítettem a gépet (Win 7 Enterprise 64 bit), de ugyan azt csinálja. A driver a legújabb, 15.7.1-es. Már próbáltam a 15.8-ast is, de azzal is ugyan ezt csinálja.
Egyébként akkor jön a kékhalál, mikor beindítom a gépet, bejön hogy "Windows indítása", és utána villog a kép és BSOD, + még játékoknál ezt írja ki: "Az AMD képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt”
Szerintem ez a tápegység hibája!
U.i.: Kb. 1 hónapja van meg ez a kártya, és kb. 1 hete csinálja ezt.
2015. szept. 27. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!