Mit tegyek a BSOD ellen?
Figyelt kérdés
Már rég óta (mióta megvan az új gép) küzdök evvel a problémával, a BSOD-dal. Az oka: atikmpag.sys, de a BSView-be más van írva. Itt van 6 kép, ennyiszer sz*ptam be, de egyébként minden indítás után lenne BSOD. Íme:
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
5.: [link]
6.: [link]
2015. nov. 2. 21:00
1/4 anonim válasza:
újra rakva lett a gép? valami hardver hiba lesz ha nem windows-ba van a gáz.
2/4 anonim válasza:
nálam hibás alaplap csinálta de ezer féle dolog lehet mert ezek nem adnak konkrét adatot ,ha garis a gép akkor egybe vissza a boltba azt nézzék meg a szakik.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, újraraktam 2x is, de ugyan az. Egyébként Win 7-et használok, Ultimate 64 biteset.
2015. nov. 2. 21:20
4/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet attól is, hogy egy kalapszar táp van a gépbe? Egy nPower 600W-os táp. Alaplap Gigabyte GA-G31M-ES2L. Gari nincs rajta már régen. 2011-be vettem a gépet.
2015. nov. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!