Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen IPAD-et javasoltok?

Milyen IPAD-et javasoltok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy IPAD-ot, de nem tudom mire kell figyelnem. Elsősorban az alábbiakra használnám:

- Levelezés

- Netezés

- Felmért mezőgazdasági területek digitális formában töténő kezelése

- Letöltött filmek felrakása és lejátszása

Nem apple termékben gondolkodom.

Minden komment zöld mancs!

2015. dec. 11. 07:29
1 2
 1/11 BM-Striker ***** válasza:

"Milyen IPAD-et javasoltok?"

"Nem apple termékben gondolkodom."

Az iPad egy Apple termék. Te szerintem itt table-ekre gondolsz.

Milyen árkategóriában gondolkodsz?

"- Felmért mezőgazdasági területek digitális formában töténő kezelése " Erre milyen programot használnál?

2015. dec. 11. 07:49
 2/11 BM-Striker ***** válasza:

*

Az iPad egy Apple termék. Te szerintem itt tablet-ekre gondolsz.

2015. dec. 11. 07:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan ipad-et keresel ami nem apple akkor piacon vehetsz hamisított terméket, de mást nem.
2015. dec. 11. 07:54
 4/11 T/Z ***** válasza:
LG GPad 8.3, Nexus7 újabb modellje
2015. dec. 11. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Igaz: táblagépet keresek.

Korábban DigiTerrát használtunk táblamérésekre és térképszerkesztésre.

A táblagépek paramétereivel nem vagyok tisztában: Mi számít jónak? Mit nézzek, ha gyors és nagy tárhelyű gépet keresek?...stb.

2015. dec. 11. 23:14
 6/11 T/Z ***** válasza:

Digi Terra gondolom ez volt:

[link]

Nézd, nem követem teljes mértékben, mivel ami nekem van, az akkoriban amikor vettem, az egyik legjobb felszereltségű gép volt, és úgy tudom, azóta se nagyon jelentek meg jobbak, talán csak az iPadok.

Azt gondolnám, aki földméréssel foglakozik, a legdrágábbat, legtutibbat akarja, az meg tartok tőle, h bizony a legutóbbi Apple féle iPad.

Mondom ezt úgy, h kifejezetten elutasítom az Apple cuccait, de belátom,h van az a szegmens, ahol csak annak van helye.

LG féle Gpad 8.3:

8.3"-os kijelző, 1920×1200-as 16:10-es IPS kijelző.

4 magos, 1.7GHz-es processzor.

2GB RAM.

Belső memória 16GB

SD kártyával bővíthatő

GPS vevő

A Nexus 7 a Google terméke. A 2013-as verziója majdnem ugyanez, csak 7"-os a kijelző (felbontás ugyanez), belső memória 32GB is lehet, DE nem lehet SD kártyát beletenni.

Mivel ezeknél ha vannak is újabbak, nem tudom mennyivel tudnak többet (grafikus alrendszer fejlettebb talán, de sokkal nem nagyon jobbak).

Ajánlok figyelmedbe egy szakmai fórumot:

[link]

Itt írd le, h mire akarod használni (amit ide is írtál), és segíteni fognak, ráadásul olyan emberek, akik kenik vágják szakmai szemmel nézve a tableteket, eligazodnak köztük.

LG Gpad 8.3 már nem kapható pár éve, csak apróhirdetésekben lehet hozzájutni, a Nexus az meg ún. "refurbished", azaz újra forgalmazott termékként kapható pár webshopban akciósan 40ezer körül.

A olcsóbb tabletek általában kevés rammal rendelkeznek (pedig 2giga alá nem mennék), 2 magosak csak, (pedig Andriod alá kell a vas), meg többnyire a belső tárhelyük is kisebb, és a főleg a kijelzők felbontásán szoktak még spórolni (pedig nem árt a Full HD, vagy mint e két modell esetében, még annál is nagyobb kijelző, ha azt szeretnénk, h sokminden kiférjen a kijelzőre egyszerre, h ne kelljen scrollozni folyton), vagy nincs benne GPS vevő (mondjuk ez szubjektív, h kell-e).

2015. dec. 12. 03:59
 7/11 T/Z ***** válasza:
Ja és igen, vannak még ilyen Samsung Galaxy S Tab, meg mittudomén milyen tabletek, de ezek 100ezres kategória, és annyit nem tudnak, szóval én ezekkel nem foglalkoztam..
2015. dec. 12. 04:05
 8/11 BM-Striker ***** válasza:

DigTerra Explorer-hez Windows alapú tablet pc jöhet szóba csak.

Ezek a normálisabb árú 4gb RAM-mal szerelt modellek.

[link]

[link]

2015. dec. 12. 09:47
 9/11 T/Z ***** válasza:

Na, tessék, jött is valaki, aki ismeri a szoftvered.

A Transformers Bookot ismerem, le lehet csatlakoztatni a kijelzőt a billentyűzetről, kvázi tabletként használni. Elég erős, dolgoztam vele.

Az aljába, a bill. alá meg egy plusz merevlemezt is be lehet szerelni (vagy adnak is hozzá) extraként.

2015. dec. 12. 12:04
 10/11 BM-Striker ***** válasza:

T100-hoz külön kell venni a HDD dokkolós billentyűzetet, itthon a HDD+SSD opció nem elérhető.

T200-hoz van ilyen alapból, de csak 32gb-as konfigurációhoz.

2015. dec. 12. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!