Árt-e a gépnek, ha minden este kinyomom az elosztót?
Figyelt kérdés
Az informatika tanárom azt mondta, hogy rosszat tesz a tápnak ha kinyomom az elosztót minden este. Igaz ez?2015. dec. 9. 20:51
1/5 anonim válasza:
Nem lesz baja, bár az egészséges sorrend az lenne hogy lekapcsolod a tápot, és utána az elosztót. Ráadásul nekem már füstölt úgy el tápom, hogy be sem volt kapcsolva, csak áram alatt volt. Szerencse hogy otthon voltam, akár a lakás is leéghetett volna. Azóta mindig áramtalanítom ha elmegyek otthonról.
2/5 anonim válasza:
miért tenne? sőt ha kihúzod még jobb mert ha véletlen valami vihar vagy hasonló áram problémákat okoz a házban attól is védve van
3/5 OneHitGoHome válasza:
Nem tartom nagyon reálisnak, szerintem nyugodtan kinyomhatod.. A tápnak ki kell, hogy bírja. Mégiscsak arra lett tervezve.
4/5 anonim válasza:
Ha előtte szabályosan kikapcsolod a gépet, akkor nem árt neki.
5/5 anonim válasza:
15 éve úgy használom a gépet és eddig egyiknek se lett tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!