Ez miért van tovább besem tölt és még csak újra telepíteni sem tudom tegnap este még jóvolt sürgős?
2015. nov. 7. 10:57
1/6 Gábor_79 válasza:
Az F8-ra sem reagál? Telepítő média hiányában nem tudod újratelepíteni vagy az sem indul el? Szabályosan lett leállítva? A merevlemez nem volt rossz, vagyis tapasztaltál lassulást?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem reagál semmire és igen szabályosan lett le állítva lassulást nem tapasztaltam.
2015. nov. 7. 11:47
3/6 Gábor_79 válasza:
A billentyűzetet tudod cserélni próba idejére? Megmozgattad a csatlakozásokat kikapcsolt állapotban? Ha nincs más, legfeljebb reseteld a BIOS-t a gomb elem kivételével 2 percre. Akkor alapbeállításra áll minden BIOS beállítás, ami akkor probléma, ha nem te állítottad be eredetileg és nem tudom mit kellene visszaállítani a normál működéshez. Szóval ha nem ismered a beállításokat, akkor hiába csinálod meg, ugyanaz lesz a végeredmény, hogy nem indul a rendszer. Még ha tudsz is navigálni az indítómenüben. Mondjuk nem nagy dolgokról van szó.
4/6 A kérdező kommentje:
Másik billentyűzettel bejutottam a BIOS-ba kiléptem onnan betöltött a rendszer utánna kikapcsoltam bekapcsoltam és most már ezt hozza ki és úgyszintén nem reagál semmire [link]
2015. nov. 7. 12:56
5/6 Gábor_79 válasza:
A hibás billentyűzetet húzd ki. Láthatóan mindkettő rajtavan. Vagy csak a csatlakozó port a rossz.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ment a zöld most sikerült megint belépnem a Windowsba most frissítem 10-re hátha jó lesz.
2015. nov. 7. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!