Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megfelelő tápegység?

Megfelelő tápegység?

Figyelt kérdés

Kaptam a gtx650 videokártyát. A mostani tápom nem rendelkezik 6pines csatlakozóval. A kérdés a következő: Ez a tápegység [link]

Megfelelő lenne egy fujitsu siemens d23-12-a2 alaplaphoz?

#táp #tápegység #PIN #vidiokártya
2015. dec. 6. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy krumpli is adhat áramot 5 évig, más kérdés, hogy a gép többi alkatrésze mennyire van biztonságban.
2015. dec. 6. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor tudod mit, vegyél átalakítót, kösd rá a kártyát meg egy űrhajót is mert olyan f_szán működik 5 éve, aztán használd. Csak ne csodálkozz ha egyszer elfüstöl az egész. Nehogy leírd, hogy milyen tápod van jelenleg mert akkor tudnánk segíteni, inkább dícsérgesd még tovább, hogy milyen ultra tökéletes.
2015. dec. 6. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Aztán majd jön a kérdés hogy miért van fekete képernyő,miért nem működik a VGA.

Utána meg megy a csodálkozás,amikor a garanciánál elhajtják az embert.

Ember,LED sorhoz is,aminek csak 12V-os kimenete van,oda is 5 ezernél kezdődnek a tápok.

De majd biztos jó lesz a 4400 forintos táp egy PC-be,aminek egyszerre 3 különböző feszültségszintű kimenetet kell stabilan táplálnia,megfelelve az ATX szabványnak.

De azért nem árt tudni,hogy a kiszemelt táp,180W-ra képes összesen a 12V ágán.

Tehát nem csodálkozni,ha lekapcsol/leég terhelés alatt egy nagyobb fogyasztású proci mellett.

2015. dec. 6. 21:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Emberek értsétek már meg. Egyszerűen a csatlakozók miatt kérdem, hogy megfelelő-e. Nem a minőségét kérdeztem. És egy ezeréves tápegységről mit írjak, amikor a szabad kábelek a következőkből állnak: Kb 2db sata2 és EGY DARAB 2 pines kábel. 2pint hogy a faszban lehetne hattá átalakítani. Nekem 2hónapig kell ez a gép utána úgyis ki lesz dobva, vagy porosodni fog a ház egyik sarkában. Egy szóval se írtam, hogy melyik tápot veszem meg, csak azt, hogy amit linkeltem, az megfelelő-e csatlakozók szempontjából. De ez az én hibám, mert nem írtam le öt éves szintre. Mindegyiknek ment a piros kéz
2015. dec. 7. 06:25
 15/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szerintem az m-tech 400 on nincs pcie csati

gtx650 rederencia pedig csati nelkuli, ha csak nem elirtad es 650Ti...

ez azt jelenti hogy referencia orajelekre beallitva tapcsati nelkul is mennie kellene remelhetoleg

de amilyen szegenyes a mostani tapod csati teren gondolom nagyon kisteljesitmenyu is vagyis egy pcie csati nelkuli vga t sem biztos hogy elbir

ha tapegyseg csak az szamit hogy 6pin legyen rajta akkor gyartoi oldal informal errol van e rajta

ilyen olcsokon nem szokot altalaban semelyiken

ha 2 vagy legalabb 1 molex/perifeia csati van rajta arrol tudsz atalakitozni, par szaz forint, de ezt emliteték

valoszinu ezen a linkelt tapon is van molex

arra szamits hogy senki sem garantalhatja hogy mukodninis fog vele a geped, vagy hogy par perc/ora utan nem adja be a kulcsot

de tok mindegy addig kibirod gep nelkul...

2015. dec. 7. 08:44
 16/17 A kérdező kommentje:
A vga 6pin az nem azt jeloli? Egyebkent nem TI es kell a kabel. Mellesleg OC verzio
2015. dec. 7. 16:41
 17/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

akkor ha van rajta orulsz es megveszed ennyi nem?

mivel nincs gyartoi oldala es nem latam felhasznaloi leirast sem...

mi az hogy pci express atalakito...? no ha feltetelezuk hogy ez helyesen van megadva es tapcsatlakozora gondolnak akkor igen van rajta

2015. dec. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!