Asus M5A78L-M/USB3 alaplap AMD FX-6300 processzor 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FBK2/8 memória Sapphire R7 260X 1GB DDR5 videokártya WD 500GB Sata3 vinyó FSP 400W HEXA+ tápegység Mars Gaming MC3 számítógép ház Ez megfelelő GTA 5 höz?
Hát, minimum rendszerigény így megvan, de a VGA 1 gb-os ram-ja kevés a gta 5-höz.
Az alaplap meg nam nagyon való az fx 6300 alá (mert lehet hogy ciceregni fog a terhelés miatt, főleg ha majd húzod is a processzort) inkább egy asus evo r2.0 a VGA meg nem tudom ,mert nem az én pénzem , nem mondhatom meg milyen legyen.
VGA az jó csak r7 260x 2gb ddr5 legyen.
Alaplapot pedig már írtak.
VGA tekintetében kevés lesz a teljesítmény, minimum egy R9 270-et vegyél, vagy annál erősebbet.
Ami az alaplapot illeti, én inkább néznék egy 970-es chipsettel rendelkezőt, ami mondjuk + egy tizes, de jobban jársz vele. 13-ért egy alaplap, amire mindent pakolsz... Szerintem egyedül ezen és a tápon nem szabad spórolni.
Proci rendben lesz. 130-ból kijössz majd így is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!