EZ a tápegység megfelelő lenne az alábbi videó kártyához?
Figyelt kérdés
Egy FSP HEXA+ 500W-os tápegységet néztem ki csak nem tudom hogy megfelelő lenne-e a csatlakozása a videó kártyához
Videó kártya:
Vagy ha esetleg nem megfelelő tudtok ajánlani kb ugyanilyen ár értékben tápot? :)
2015. nov. 8. 11:54
1/5 anonim válasza:
Bőven elég lesz az 500-as hexa, meg se fog izzadni ettől a kártyától. Nagyon keveset eszik!
2/5 A kérdező kommentje:
Az úgy okés :)de az a 6+2 pines csatlakozó az a videó kártya 8 pines bemenetéhez jó vagy hogy van ez? :/
2015. nov. 8. 12:02
3/5 anonim válasza:
Ezzel sokkal jobban jársz, minőségibb mint a hexa+(nekem sima hexa 400w van de hamarosan cserélem ilyenre)
4/5 anonim válasza:
Én egy hasonló videokártyát (GTX960 2GB OC) használok egy enyhént tuningolt FX-6300 procival, diszkrét hangkártyával, 2 memória modullal (2x4GB), 3 vinyóval meg 3 rendszerhűtő ventivel. Mindehhez egy Corsair VX 450W-os táp társul, aminek meg sem kottyan ez a konfig. Sőt ha a Procit felnyomom 4,5GHz-re még úgy is elviszi extrém terhelés mellett is (100% CPU és GPU izzasztás egy időben: Prime95+Furmark). :)
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gyors választ :)
Végül a választásom a Thermaltake Hamburg 530W-ra esett :)
2015. nov. 8. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!