R9 380-nal kapcsolatos kérdések, személyes tapasztalatok, ti melyiket választanátok? Ezzel a konfiggal mellékesen elfutna? (Hosszú és sok)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
A lényeg: Nagyon jól hűtse(!) a kártyát. OC-zni nem akarom. Hangja különösebben nem érdekel, 70 fok alatt tudja tartani a videokártyát terhelés alatt, és kész.
-A fenti követelményeknek melyik lenne a legalkalmasabb?
-FullHD-n egy I3-mal (I3-3220) elboldogulna addig, ameddig nem tudok I5-öt venni (I5-3570, használtan)?
-Jelenleg 6gb ramom van, ez néhol már kevés, így tervezek ezt is fejleszteni 1x8gb-ra. Érdemes lenne 16gb-ot beletenni? Vagy teljesen fölös kisebb videók és képek szerkesztésére (Adobe After Effects CS6, Adobe Photoshop CS6) plusz játékokra?
-Ezzel a konfiggal elboldogulna, nem lenne probléma semmivel? -I3-3220 (+gyári hűtő) , 6gb Kingston ram, CoolerMaster RS600W, Gigabyte B75M-D2V , valamiféle noname gépház 2db ventilátorral (egy Zalman ZM-Z11-nek felel meg méretekben [úgy lemérve, hogy egymás mellé állítottuk haverommal, és lemértük a belsejüket]), 500gb sata 2 WD Blue Winchester.
Alaplapomon az előlapi jackek nem működnek illetve a PS2-es csatlakozók. Terveztem, hogy lecseréljem, de csak ha túl fapados (viszont akkor 4. gen I5-öt veszek bele). Tápegységet többen is szidták, hogy nem megfelelő egy ilyenhez. Ha esetleg tényleg problémát okozna, be tudok fektetni egy Super Flower 550 / 650W-os tápba, esetleg Thermaltake Hamburg 530W-osba.
Ésszerű és költséghatékony megoldás esetleg? Köszönöm!
Ha telik rá Skylake (vagy mi a szösz :D) lesz, ha nem akkor meg Haswell. Tápegységet még nem döntöttem el, CoolerMaster G550M tápegységen gondolkozok. Elég gyakran láttam ezt a tápegységet ismerősök körében, neten is jókat írogatnak róla, 504W ot ad le.. Mondjuk moduláris, gondolom ezért is 20k.
Szerintem full gép belsőt eladom aztán majd újra építem. :)
#31 az sincs eleresztve minosegileg
teljesitmenyenek es modularitasanak megfeleloen ha kozepes kategoriasnak nevezhetnenk akkor 25-30ezer koruli lenne minimum
hasznalni persze barmit lehet
kerdes most az mire is jo a 650 ea neked? mihez fog keleni? van ebbol 550 es is (hogy kapni e mas kerdes)
vagy ezzel a mesteraegesen alacsony kihasznaltsagon tartod a tapod (magyarul tulmeretezed)
ezzel azt akarod elerni hogy halkabb legyen?
vegeredmenyeben talan ennek lehet ertelme kicsi... (mert mas ok nincs...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!