Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Disk boot failure, please...

Disk boot failure, please insert system disk. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Beújítottam egy Kingston 120GB SSD-re, feltettem rá egy Windows-t, rá 2 hónapra rá kékhalál. Jó, gondolom meghalt mellette a 3 TB-s hdd, már úgy is régi, kihúztam, ujraindítottam. Egy hétig kb működött is amikor először kiirta, hogy disk boot failure. Jólvan, live cd be, memtest, cpu test, szóval minden, nem is jelzett hibát. Kikapcsoltam, egy alvás után elindult de sokkal lassabban. Azóta azzal küzködök, hogyan lehetne megoldani, de még nem jöttem rá.

#Windows #HDD #SSD #Kingston #Live CD #Solid-state drive
2015. dec. 2. 14:54
 1/2 fersk ***** válasza:
A kiírt hibának mi köze van a CPU-hoz vagy a memóriához? A HDD a gagyi, ha garanciális, cseréltesd, hacsak nem a kábel rossz (szerencsés esetben).
2015. dec. 2. 15:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Amikor ki van húzva a HDD, mi baja lehet tőle az SSD-nek?

A testen kívül más meg nem jutott eszembe gyorsan, ez is olyan mikor keresed a telefonod miközben hívsz valakit.

Mindegy, úgy is akartam venni új pc-t, hiszen ebbe nagyobb cpu nem mehet mint 2.4 ghz, ez majd jó lehet tartaléknak.

2015. dec. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!