Mi a véleményetek az alábbi config-ról?
Táp: [link]
Ram 2x: [link]
Alaplap: [link]
Proci: [link]
Hdd: [link]
Házikó: [link]
Videokártyám: Nvidia Geforce gtx 750 ti 2gb
Gépet főleg gamerként használnám (Tudom hogy nem 980 vidi kari de akkor is XD)
Amit játszanék gta v, witcher 3, fallout 4
[Esetleg még wii emu]
Játékra ennyiből sokkal jobbat is ki lehet hozni.
Írj egy keretet.
250-es SSD mellé tervezel mást is? Mert az nagyon nem lesz elég, ha csak azt használod.
Az általad leírt játékok feltelepítve elfoglalnak vagy 150gb-t. És akkor még jön a Win, programok, stb .
Ráadásul valamennyi területet üresen is kell hagyni.
1# Miért fontos a gépház? csak legyen azt kész XD
2# Most így össze dobtam őket (csere garancia nélkül) 150e (csere garival:156e)
[max 160e legyen (de csere garival együtt) az a baj ezt nehéz belőni mert változnak az árak sacc per kb]
3#Lesz mellé egy 500gb HDD (ami már van xD)
Nem a vga-n kéne spórolni, inkább
i5 4460
asrock h97 pro 4
2x4gb 1600 hyper x fury
1 tb Wd ezex
kb 20 ezerrel olcsóbb amit a vga-ra tudsz fordítani
5# Micsoda?XD kb úgy értem a válaszod mintha "Ne vegyél ps4-et mert túl erős vegyél ps3at" kb xD
Amúgy mi bajotok a házzal nem értem... belefér a cucc? igen akkor meg? vagy van valami más info amiről én nem tudok?
#4 a gephaz azert kell hogy alsotapos legyen hogy ne robanjon fel az egesz gep
de hat te tudod...
amugy meg gta v re medium/low ra lesz eleg a 750Ti full hd n (par bealitas lehet highra is menne
viszont a witcher 3 mez fallout 4 ezen a gepen nagyon rosszul fog menni a vga miatt
orulhetsz ha lowon normalis fps lesz es akadasmentes...
Házat érdemes normálisat venni, nekem is egy gagyi felsőtápos házam van elfér benne minden lent van az oldala.
A procit nem tudom jobban húzni mert melegszik mivel lent van az oldala állandóan porosodik amiért melegszik és ráadásul ha felraknám az oldalát megint csak melegedne. Normális géphez kell 1 jó kis ház is pl zalman z3 plus türhető az ára. (én is azt veszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!