Az alábbi PC config milyen játékokra alkalmas? Továbbá, mennyi lenne a max ár, amiért el lehetne adni? A többi lent.
Gépház: Sharkoon fekete, az elején neonokkal.
Proci.: Pentium(R) Dual Core CPU E5500 2x 2.83Ghz
Ram: 2x 2gb DDR3 Kingmax 1600Mhz
Videokártya: AMD Radeon HD 5570 1gb(de 2815mb-t ir a win.) GDDR3
Élményindex: (Sorrendben történően irtam le.)
6,3
6,3
6,8
6,8
5,9
Na tehát, ez milyen játékok futtatására lenne képes?
Ez attól függ milyen felbontáson játszol és hogy mennyi a kereted rá? Ha van rá pénz , akkor én eladnám 25-30 ezer ft-ért , tennék hozzá és másikat építenék, hiszen ez a chipset már nagyon elavult , ahogy a vga is.
Ha kevesebb a ráfordítható pénz, akkor először egy új vga-t vennék bele , utána az alaplapba rakható legerősebb procit , bár ehhez tudni kéne az alaplapod pontos típusát , aztán később +4 gb ramot bele. Alaplapod , tápod milyen?
A táp az egy 520wattos táp, a márkát nemtudom.
Az alaplap egy asus p5p43td alaplap. Annyit tudok, hogy 16gb ram fér bele maximum. Ezt a lapot 22k-ért vettem. Még annyit kérdeznék, hogy ez a vga a jobb, ami most a gépben van, vagy egy Nvidia Geforce GT 220 1GB DDR2? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!