Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom felgyörsítani a...

Hogy tudom felgyörsítani a számítógépemet?

Figyelt kérdés

Majd nem 3 éves a gépem használtan vettük.

Windows XP van rajta és mostanában nagyon lassú.

Hogy tudom felgyorsítani??????

KB.2 hónappal ezelőtt 139 vírus volt rajta azt kiírtottuk azóta nem nagyon volt baja de már lassú

Segítsetek!!!!

2010. márc. 21. 17:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Évente úgyis újra kell telepiteni a Windows-t.
2010. márc. 24. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Második válaszoló: Tudtam, hogy valamelyik linux-fanatikus belém fog kötni, de gondoltam már nem korrigálom magam. Nos, való igaz a linuxban nincsen regisztrációs adatbázis, azonban abból is jelennek meg 1 év elteltével újabb disztribúciók, amikben számos új feature kap helyet.
2010. márc. 24. 18:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Am nekünk is mindta a hapek hogy lehetne linux-ot is rárakni de mi nem szeretnénk mert nem is ismerjük
2010. márc. 24. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Hogy ha el fog xaródni az xp,akkor tegyétek fel a Win7 7600-as Ultimate magyar verzióját.

Nekem ez a Win7(most van először telepítve) eddig tovább tartott,mint bármelyik XP-m.Jah és eddig egyetlen egyszer sem fagyott le.Én a Win7-et ajánlom.Használni is naon könnyű.

2010. márc. 25. 07:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Olvastam fentebb, hogy kapcsold ki a tűzfalat is.. Ezt tedd, ha nem raksz fel veszélyes programokat, és nem netezel, egyébként veszélynek teszed ki az adataid. Személy szerint ajánlom az Ubuntu linuxot, még játszani is tudsz rajta, sok Windowsos játékot tudsz rajta futtatni, természetesen Windowsos programokból is jópárat, sokkal biztonságosabb bármelyik Windowsnál, sokkal nagyobb teljesítményt hozhatsz ki a gépedből, mint Windowsnál, ingyenes rá minden program, ahogyan maga is az, hatalmas szoftvertengerből telepíthetsz rá pár kattintással bármit ami kell teljesen ingyen, szebb is, jobb is.. :) De te döntesz!
2010. márc. 25. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy gépen is lehet két operációs rendszer. Maradhat a Windows, de netre Linux-szal menj fel pl. a netre.
2010. márc. 25. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!