Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 4K tv összekötés PC-vel és...

4K tv összekötés PC-vel és hang átvitele hdmi-n az erősítőre?

Figyelt kérdés
Van egy GTX 970 videókártyám és vettem LG 65UB950V 4K tv amit szeretnék összekötni de úgy hogy most a hang megy hdmi-n az erősítőbe es DVI-hdmi-vel pedig a kép! De a 4K-hoz hdmi 2.0 kell szóval lehet hogy akkor simán hdmi-vel kéne hogy vigyem a képet, de akkor a hangot hogy csináljam? Vagy hogy lenne a legideálisabb? A videókártyán van 2 DVI, 1 HDMI, és 3 Displayport csatlakozó. A hangot azért nem optikán viszem mert az optika nem kezeli a HD hangokat úgy tudom.

2015. nov. 29. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
a HDMI egyszerre tud képet és hangot is továbbítani
2015. nov. 29. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen az tudom, csak a hangot nem a TV-re akarom rátenni mert annak nagyon gyenge minőségű hangja van. Azt az erősítőre szeretném továbbítani és onnan a hangfalakra
2015. nov. 29. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
displayport kell akkor neked, az tudja a 4k-t.
2015. nov. 29. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor egy diplayport-hdmi kábel kéne? Azok átviszik a 4K?
2015. nov. 29. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:

"A hangot azért nem optikán viszem mert az optika nem kezeli a HD hangokat úgy tudom."

miért ne kezelné? a leggyorsabb adatátviteli technológiáról van szó...

2015. nov. 29. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:
"Fontos és említésre méltó, hogy az újfajta, többcsatornás veszteségmentes tömörítések, mint például a DTS HD és a Dolby TrueHD sávszélesség igénye meghaladja az S/PDIF rendelkezésre álló sávszélességét, így ezek átvitele eredeti formában csak HDMI-n keresztül lehetséges" Ezt itt olvastam nem tudom mennyire igaz: [link]
2015. nov. 29. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!