Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri most venni xbox 360...

Megéri most venni xbox 360 kontrollert venni pc-hez?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert ha már xbox 360 ra nem jönnek ki játékok attol tudok majd kontrollerrel játszani?
2015. nov. 28. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
meg....
2015. nov. 28. 14:53
 2/7 Trevor. ***** válasza:

Megéri, 10K alatt már kapni: [link]

Bár miután volt szerencsém kipróbálni PlayIT-n az Xbox 360 és Xbox One kontrollert, már csak Xone kontrollert vennék, mert az egyszerűen tökéletes.

2015. nov. 28. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Ezek a konzolos kontrollerek minden tekintetben rosszabbak mint a PC-s cuccok.

Lövöldözős játékokhoz használhatatlanok

Autós játékhoz olcsóbb és jobb ha veszel egy kormányt

Egy előnye van ezeknek a kontrollereknek, az hogy kicsi és nem kell lerakni így lehet a kanapén ülve/fekve játszani

2015. nov. 28. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:

vannak pc-s játékok, amik csak xboxos kontrollerrel indulnak el, lást naruto ultimate ninja storm játékok. De ha megtanulsz vele játszani, akkor az Assassins creed, Shadow of Mordor meg társai is elég jók vele.

Tehát nem kell teljesen leírni.

Viszont tény, hogy elég elenyészők azok a játékok, amihez kell. Nem árt ha van, dob a játék élményen, de nem feltétlenül létszükséglet.

Meg azt is figyelembe kell venni, hogy bizonyos játékok csak az xboxos kontrollert veszik be, lásd Shadow of mordor, ott aztán feszülhetsz logitechessel, pofán röhög.

2015. nov. 28. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Nem arra céloztam, hogy a pc-s kontrollerek jobbak mint a konzolos kontrollerek. Szerintem majdnem az összes kontroller rossz
2015. nov. 28. 16:09
 6/7 Trevor. ***** válasza:

PC-re eleve csak eredeti Microsoft Xbox 360/Xbox One kontrollert szabad venni (lehet mást is, de erősen nem ajánlott, még akkor sem, ha támogatná az xinput-ot).

Vannak játékok, amik ugyan játszhatók egér+billentyűzettel is, viszont élvezetesebbek egy kontrollerrel. Ilyenek pl. az AC-k, NFS-ek vagy akár az ETS2.

Persze mindenhez van céleszköz, amivel a legélvezetesebb és legrealisztikusabb az irányítás. Autós játékhoz kormány, pedál és opcionálisan váltó, repülős játékhoz joystick stb.

2015. nov. 28. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
most játszom a dark souls2-vel, egér+bill kombóval elég ratyi, kell hozzá a kontroller. Sajnos a mai portokat arra írják, néha sokkal kényelmesebb velük játszani.
2015. nov. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!