Z mester kérdése:
Érdekel az zenekeverés és kezdés képpen keverőpultot vagy kontrollert vegyek? És azok közül is melyik ami megéri? (Nincs rá olyan hatalmas pénzügyi keretem)
Figyelt kérdés
Ha tudtok a válsz mellé linkeljetek magyar nyelvű tutorialt, ha van! Előre is köszönöm!2013. okt. 3. 16:39
1/7 anonim válasza:
Mennyi az összeg?
Egy kevrő magában nem sokat ér, ahhoz kell vagy program, vagy cd, vagy bakelit.
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel csak diák vagyok így 70-80 ezerig gondolkozok
2013. okt. 4. 12:44
3/7 A kérdező kommentje:
És nincs mellé még se cd lejátszó, se bakelit.De programba csak Virtual dj-m van.
2013. okt. 4. 12:46
4/7 anonim válasza:
70-80 ból vagy vegyél egy olcsó,de jó szettet vagy vezérlő.
Szettet jobban ajálom
pl.: pio 100 és egy kis keverő.
Ez 50-70-ból kijön.
Virtualt nem szeretem, buta. Akkor már traktor. Sync gombot elfelejteni!
A másik egy controller.Ahhoz adnak szoftvert is. Kell még egy jó gép hozzá, és ennyi.
5/7 A kérdező kommentje:
És a kontrollerek közül a numark mixtrack pro 2 , vagy numark mixtrack 3?
2013. okt. 5. 12:50
6/7 anonim válasza:
3-as nincs. Mixtrack Pro 2 jó, illetve Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition. Mindkettőt bátran ajánlom.
7/7 anonim válasza:
kontrollerből kerüld a behringer, és az olcsó szarokat.
Traktor legyen a porgram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!