Fényképezőgépet szeretnék vásárolni azonban elvesztem az információk hatalmas tengerében :D Canon, Nikon vagy FujiFilm?! Ezek között vergődök, de valahogy mindig a Nikon L820 mellett teszem le a voksomat. Jó választás lenne?
"Az információk hatalmas tengerében" egy adatlapot csak el kéne olvasni.
A Nikon l820 nem képes manuális beállításokra = hulladék.
Akkor meg nem tudod, mit is akarsz, minek érdekel a manuális mód, ha úgyis csak egy gombot kell lenyomni? :))
"kültérre és beltérre egyaránt. Makró mód és persze egy kis zoom sem ártana a természet fotókhoz"
Ezeket persze meg lehet csinálni egy automata géppel is, de nme lesz mindig a helyzet magaslatán. A "beltér" meg külön téma, ha azt mondom, hogy egy külső vaku nélkül csak ilyen pirosszemes, félig beégett vagy alulexponált képekre számíts, akkor megint én leszek a sznob majom :)
köszönöm a kommenteket. Tökéletes gép egyenlőre nem létezik, legalábbis nekem... egy mert egyenlőre még felső kategóriás az ára, kettő mert még sok tanulni valóm van fotózás terén... három valahol pedig el kell kezdeni...
Induló gépnek pedig szerintem teljesen jó lehet ez a Nikon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!