Gamer pc vagy ps4?
Cad-Cam programozást tanulok egy középiskolában de szeretnék ezután egyetemre menni. De szeretek játszani és nem tudom hogy a gépem elég lesz e a különféle programozásokhoz, mert ha elég lenne akkor venék egy ps4-et játékra a gépen meg kisebb játékokkal játszanák meg programoznák. De ha a mostani gépem nem lenne elég akkor inkább ezt fejlesztem és így programozáshoz meg játékra is elég. Gépet olyat akarnák összerakni ami mindwnt bír akár ultrán és akár fél millioból összegyüjtük rá csak bírjon mindent.
A gépem:
4 magos amd 3193mhz(magonként)
4gb ram 1333mhz
gt 630 4gb 64bit
500W tápegység
500gb HDD
Ez elég lenne és ps4?
Vagy gamer pc és mindent visz?
Mert én ilyén konfigra gondoltam.
I5-4690
H97 alaplap
16gb ram 1600mhz
Gtx 970 g1 gaming
Tápegység(ilyen konfighoz milyen táp kellene mekora legyen?)
Meg egy ssd a windowsnak
És ha tuningolni akarnám a procit ahoz be kéne szerezni egy vízhűtést?
Pontos neveket meg adatokat most nem tidpk írni mert telon vagyok.
Ezen az 5 oldalon sokan válaszoltatok! Valaki a pc-t mondta jobbnak valaki a ps4-et ezért kicsit nehéz összeszámolni illetve enyi embernél eldönteni hogy melyik a jobb. Így csináltam egy szavazó felületet amin erre a ketöre lehet szavazni így könnyebb eldönteni. Mindenki szavazon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!