Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer pc vagy ps4?

Gamer pc vagy ps4?

Figyelt kérdés

Cad-Cam programozást tanulok egy középiskolában de szeretnék ezután egyetemre menni. De szeretek játszani és nem tudom hogy a gépem elég lesz e a különféle programozásokhoz, mert ha elég lenne akkor venék egy ps4-et játékra a gépen meg kisebb játékokkal játszanák meg programoznák. De ha a mostani gépem nem lenne elég akkor inkább ezt fejlesztem és így programozáshoz meg játékra is elég. Gépet olyat akarnák összerakni ami mindwnt bír akár ultrán és akár fél millioból összegyüjtük rá csak bírjon mindent.

A gépem:

4 magos amd 3193mhz(magonként)

4gb ram 1333mhz

gt 630 4gb 64bit

500W tápegység

500gb HDD

Ez elég lenne és ps4?

Vagy gamer pc és mindent visz?

2015. nov. 23. 21:42
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Bár csak egy enter a gond meg a telo meg nagyította a betüt.
2015. nov. 24. 18:24
 12/48 anonim ***** válasza:
Ps4, én is pc-t akartam, de a legjobb gamer PC közel egy millió, ahhoz képest amit itt írtok,,, hát egyáltalán nem fogja addig húzni mint az a PC vagy Ps4
2015. nov. 25. 17:11
 13/48 A kérdező kommentje:
Hát igen mostani legnagyobb játékokat kb mediumon bírná amiket leírtak de ha pár év mulva akkora játékok bejönnek azokat már nem bírná az tuti. Elöző válaszoló! Neked ps4-ed van? És milyen? Az írányítás jobb konzolon mint gépen? És akkor te mindenképp inkább ps4-re szavazol? És ugy szerintetek ha most ps4-et vennék a nagy játékokra aztán egyetemre meg egy laptopot? Az ugy is kelleni fog és eröset veszek amin a programozás meg a modellezés simán fog menni.
2015. nov. 25. 17:38
 14/48 anonim ***** válasza:

A PS4 már ennél nem lesz erősebb, és véges teljesítményből te sehogy se fogsz végtelen energiát kinyerni :D Ha ugyanakkora számítási erejű gépet veszel, mint egy PS4, az pont ugyanannyig fogja bírni hajtani a játékokat, mint a PS4. Ezt a PS3 alatt is lehetett tapasztalni:

https://www.youtube.com/watch?v=OEaQo6pcuNo

Ez a videokártya 2006-ban jött ki, pont akkor, mint a PS3, és ugyanúgy futtatja a GTA V-öt, mint egy PS3. A PS3 amikor kijött, meglehetősen erős konzolnak számított, viszont a PS4 és az Xbox One már akkor gyengék voltak, amikor a piacra kerültek.

2015. nov. 25. 19:30
 15/48 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor te melyiket ajánlod? A konzol melett az is szol hogy az optimáalizáltsággal nem kell törödni meg hogy mi fut el rajta. De akkor szerinted melyik? Gamer pc vagy ps4+egy laptop az egyetemre.
2015. nov. 25. 19:59
 16/48 anonim ***** válasza:
Gamer PC, egyértelműen. Ami elfut a PS4-en, az el fog futni egy bármilyen annál drágább PC-n is.
2015. nov. 25. 20:20
 17/48 A kérdező kommentje:

Csak 120k-bol nem lehet olyan gépet összerakni. Az enyém is annyi igaz összerakot de monitorar meg billentyűzettel, egérel együtt volt ennyi, és nem hiszem hogy jobbat összelehetne rakni, de a középiskolában még elég nem? Pl az autocadhez? És akkor a laptop nem lenne jó megoldás ahogy elöbb leírtam? Hiszen ugyis kell majd egyetemre. Meg ott pénzt is kapok nem amiből a laptopot törleszthetem például?

Elnézést annak aki oltogatásnak vesszi. Nem az csak rossz a megfogalmazása, és csak kérdezgetek. :)

2015. nov. 25. 22:12
 18/48 anonim ***** válasza:

ASROCK FM2A88M-HD+ R2.0

AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+ BOX

HyperX 4GB FURY DDR3 1333MHz CL9 HX313C9FB/4

GIGABYTE GV-R737WF2OC-2GD R7 370 2GB GDDR5 OC PCIE

WD Blue 500GB 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX

DEEPCOOL Tesseract SW fekete

FSP Hexa+ 400W

Összesen 136.188 Ft. Jó, nem 120k, de ha beleveszed a multis díjat (15 000Ft évente), akkor máris ugyanott vagyunk.

2015. nov. 25. 22:47
 19/48 A kérdező kommentje:
Ez nem sokat különbözik a mostani gépemtől csak a videókártya a jobb és ha a mostanihoz vennék hütöt akkor eddig én is feltudnám húzni. De egyébként szerintem ez sem bírná sokáig hamar elavulna mint az enyém a jövőjátékait meg nem hiszem hogy bírná. Meg ha már gépet raknák össze arra is játékokat vennék. Ugyhogy egy normális gép + játék ára + ha elavul fejlesztés, így lehet drágáb a gép.
2015. nov. 26. 06:05
 20/48 anonim ***** válasza:
Igen ps-em van, az irányítás hát jó, és ami grafika van most ps4-en, annál rosszabb nem lesz, amíg húzza ez marad talán jobb lesz, ez ps3-nál is tapasztalható volt, és az hogy az a videó kártya úgy viszi mint egy ps3, az ott baki hogy pc-n eleve több effekt és textúra van, szóval nem viszi majd az a grafikát pc-n
2015. nov. 26. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!