A gyárilag húzottak többet fogyasztanak, illetve van olyan takarékos változat, ami passzív hűtésű, mert olyan alacsony a fogyasztása. De gyárilag húzott processzort eszedbe ne jusson hkc táp mellé rakni.
2015. nov. 19. 16:44
22/28 A kérdező kommentje:
akkor oc-t ez mellé a táp mellé nem szabad?
2015. nov. 19. 17:04
23/28 anonim válasza:
HKC mellé őszintén szólva talán semmit sem ajánlok, de oc az a kategória, ami sokkal stabilabb áramellátásra szorul, mint az alapértelmezett társaik. Én nem is értem, hogy a hkc és codegen tápokat miért nem tiltották még be, mert azon túl, hogy a biztonsági előírásokat sem mindig tudják teljesíteni, a feszültségszabályozásuk is borzalmas.
2015. nov. 19. 17:17
24/28 A kérdező kommentje:
erről én is hallottam, de több mint két éve hkc van a gyengébb gépben és nem volt vele gond, persze ezen a mostani gyenge configon nem is csoda...
2015. nov. 19. 17:21
25/28 anonim válasza:
Ezek a problémák hosszútávon jelentkeznek. Nem úgy kell elképzelni, hogy másnap felrobban a géped (persze volt már hasonló), csak mondjuk az alaplap és processzor nem 20 évig fogják bírni (várható élettartam), hanem mondjuk csak 3-ig. A HDD nem 5 év után döglik meg, hanem várhatóan fél év alatt.
2015. nov. 19. 17:31
26/28 anonim válasza:
HYPNO Én nem csak a gyártónak hiszek hanem tapasztalatból is beszélek 750TI-m van és gyönyörűen futnak a játékok GTA V STB. és hidd el nem low grafikán és nem is 800x600 as felbontásban... úgyhogy megint csak azt tudom mondani hiába mented magad meg félrebeszélsz nem értesz hozzá. De ha nem hiszed nézz teszt videókat vagy vegyél egyet és győződj meg róla. Ha meg nem rendelkezel vele és nincs tapasztalatod akkor mi alapján nyilvánítasz véleményt róla? Mások véleménye alapján? Ezer féle lehet.
2015. nov. 19. 18:44
27/28 anonim válasza:
A hypno által feltöltött táblázat alapján (CHIP magazin?) a GTX760 és az R9 270X is még "BELÉPŐSZINT" kategória.
Át kell értékelnem az életemet...
2015. nov. 19. 23:28
28/28 anonim válasza:
Hiába görcsölsz. Te kezdtél el az NVidiától idézni és a gyártóra hivatkozni, nem pedig én. Sőt te kezdtél el személyeskedni is.
Pedig egy megjelenésekor is csak középkategóriásnak szánt kártyát "végső, mindenek felettinek" meg legnagyobb teljesítményűnek nevezni nem több ócska reklámnál, amit csak azok vesznek be, akik nagyon hinni akarnak. (Mondjuk nekik is szól)
A sok gagyi gameplay amivel teleszemetelik a YouTube-t kicsit sem érdekel.
Nem kell átértékelni semmit. Az a táblázat (ahol az aktuálisan legerősebb kártya teljesítményéhez viszonyítják a többi cuccot) nincs tekintettel a "gamerek" érzékeny lelkére, pusztán a kártyák erejére. De elég sok szempont szerint lehet válogatni belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!