Kriszmo78 kérdése:
Videokártya hűtőventije 3 tűs csatival csatlakozott a karihoz. Tönkrement a venti, de csak két tűs csatlakozójút kaptam. Megoldható így is a bekötés?
Figyelt kérdés
A harmadik szál tudtommal a fordulatszám szabályozáshoz kell. Elég lenne csak a piros és fekete kábelt bekötni?2013. aug. 18. 21:06
1/2 davyd248 válasza:
Szerintem igen. Annyi lenne vele, hogy fullon megy a venti folyamatosan :D Az pedig néha jó néha nem :D De szerintem szerezz be egy egy 3 "tüs" csatit vagy egy új hűtőt
2/2 Goofre válasza:
ha csak kettő tus akkor nincs auto fordulatszam szabályzó. nem gond ha nincs 3tus csak kicsit hangosabb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!