Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet látszólag tönkreten...

Hogy lehet látszólag tönkretenni egy külső hdd -t?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Tudom kicsit fúrcsa a kérdés. Arra gondolok, hogy működésképtelenné kellene tennem, vagy valahogy úgy megoldani, hogy ne ismerjék fel a gépek, de utána ha akarom akkor újra használható állapotba tudnám hozni.

Van valami megoldás erre?

Köszi !

2015. nov. 17. 12:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha nincs partíció akkor nem tudod formázni hiába jön bárki hogy leformáztam és tök jól működik :)
2015. nov. 17. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs működő partíciós tábla, akkor lazán létre lehet hozni gparted-el (vagy más programmal megkísérelhető a helyreállítása).

Tehát az tény, ha valaki "meg akarja csinálni" akkor meg lehet. Nálam is ez az első:

-volt fontos adat?

---igen? fordulj adatmentő céghez...

---nem? akkor formázás (és partíciók létrehozása)

------megoldotta?

---------igen: nincs több tennivaló

---------nem: próbálkozunk tovább

végén ha működésre bírom és látom, hogy sok a badsector akkor kuka vagy könyvtámasz

2015. nov. 17. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem jutottunk előbbre a megoldáshoz, mert nekem úgy kellene megoldanom okosan, hogy más ne tudja megállapítani a hibát csak én tudjam helyreállítani.

Most nincs partícionálva így nem látja a gép, de szerintem simán észre fogják venni ezt.

Majd kitalálok valamit..........

Köszi mégegyszer.

2015. nov. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!