Mire formázzam le a külső winyót, ha TV-ről akarok felvenni műsort? FAT32, exFAT, NTSF?
állítólag a TV is leformázza magának, de akkor se mindegy, emlékszem, hogy csak az egyiket fogadta el egy másik TV-nk is, csak nem tudom, melyik volt az.
És az exFAT vagy az NTSF tud nagyobb méretű fileket kezelni?
Minden külső vinyó gyárilag formázott (általában NTFS -re).
Csak a belső használatra szán vinyókon nincs semmi, még partíció sem.
Nyilván azt kell használni amit a TV -d támogat.
Az exFAT és az NTSF is tud nagyobb méretű fájlokat kezelni. De az exFAT -al sok a kompatibilitási gond. Pl a nem frissített Windows XP és Vista rendszerek se támogatják. Épp ezért az NTFS -t javaslom. (Valószínűleg most is olyan formátumban van).
értem, köszi.
és az NTSF-nek mi a felső korlátja? hány GB-ot tud egyszerre, egy fileban rögzíteni?
ja hogy ne is várjam, hogy netán egy 3 órás filmet egy fileban tud rögzíteni? uha ... ezt nem gondoltam azért, bíztam abban, hogy azzal a bizonyos 4 GB-tal számolva, azért nagy átlagban elfér egy film pl (egy műsor) egy fileban.
de oké, köszi, meglesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!