Szeretnék egy új PC-t. Ha csak projektorról akarok gépezni, kell monitort is vennem?
Figyelt kérdés
Mivel TV-m nem nagyon volt, mindig is gépen néztem filmeket ezért szeretnék egy jó FullHD3D projektorról gépezni/filmet nézni. (Rájöttem, projektort érdemesebb venni mint egy TV-t) ezért külön TV-t nem veszek magamnak mert így rengeteget spórolok. Tehát adott a probléma, hogy a projektort nem kell feltelepíteni vagy ilyesmi? Van egy zsír új gépem amin még a win sincs feltelepítve egyszer nem volt bekapcsolva. Rákötöm a projektort és egyből jön a kép? Ha nem akkor alapjáraton nem lenne probléme mert hisz akkor először rárakom a régi monitoromra és úgy utána gonolom megy de az a baj, hogy azért is akarok új gépet, mert szó szerint kifüstölt a monitor. (Most mobilról vagyok) Tehát valami féle megjelenítőt minden féle képpen vennem kellene és én a projektorra gondoltam. De a gépem is ezer éves és most pont úgy állok anyagilag, hogy vehetek egy normális gépet végre. Szal ha én veszek egy gépet, akkor nem muszáj monitort vennem, jó lesz az egyenesen projektorról? Egyébként egy 2kiló körüli projektort néztem ki ami fullHD-s 3D-s trapézkorrekciós és jó erős a fénye. (Ez így még mindig jobban megéri mert ha venni akarok egy FHDs 3D-s TV-t az még 2-300 ezer lenne egy sima monitorról meg nem jó filmet nézni)2015. nov. 15. 15:38
1/3 anonim válasza:
Azert lehetoleg nezd meg egy ilyen projektor kepet, mert lehet hogy negyedolyan jo sincs mint egy hasonolo aru tv. Foleg ha nappal nem tudsz tokeletes sotetseget biztositani.
2/3 Trevor. válasza:
Én inkább vennék monitort, mint TV-t.
3/3 Trevor. válasza:
*TV helyett projektort akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!