Mi a véleményetek erről a laptopról?
Asus rog g751jy-7373D
Gamelni szeretnék de gamer konfigot nem szeretnék nagyon.
Ennyiért van jobb laptop? Gondolkoztam, hogy pc-t vegyek de inkább a laptop mellett döntöttem de ha szerintetek jobb a pc legyszives irjatok le hogy miert vegyek azt. Igazából tudom, hogy kevesebb pénz meg ilyenek de én ugy gondolom hogy egy laptop egyszerűbb megoldás
Aztali PC előnye, hogy alaconyabb áron ennél erősebb, viszont értelemszerűen kevésbé hordozható asztali pc-t lehet építeni.
Ha midenképpen fontos hogy a gép hordozható legyen ilyen teljesítményű gépekből a G751 a legjobb vétel.
Amire felhívnán figyelmeed, hogy a gép tápegységgel együtt majdnem 5kg.
Maga a gép igen jó minőségű darab, és jó mind a kijelzője, mind a billentyűzete.
pc hez barmekkora kijelzot vehetsz (es nics ott a felesleges beepitett kijelzo (mert persze laptopra is lehet kotni)
gamelesre eger a legjobb, amit persze rakothetsz laptopra de akkor a kenyelmeseg veget billenytuzet is kell akkor meg mar hol az egyszerusegg (:D)
bar nem tudom mire is hasznalnad de altalaban minden jatekhoz sokkal jobb az eger es egy kenyelmesebb elrendezesu billenytuzet es a nagy kijelzo sem hatrany 22-24col kb.
Nekem játékra speciel tökéletes a 15,6 colos full hd IPS kijelző, és az egér semmi helyet sem foglal a táskában, pla a tápegységhez viszonyítva
Munkára rádugok még full-hd(vagy 4k) egy monitort a beéípített mellett.
A legfonosabb különbség asztali gép a és notebook között a használat módja.
Notebook-ot nak nincs kötött helye, akárhol használható, ahol van kannektor, míg az asztali gépnek van egy fix helye.
Nekem speciel a web fejlesztői munkám miatt kellet notebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!