Laptosok, mi erről a laptopról a véleményetek?
Egyetlen játékot szoktam játszani, a League Of Legendset a pc-m teljes mértékben bedöglött gondoltam veszek egy laptopot helyette munkára is alkalmasabb viszont ezeknek a butított laptop vgaknak és cpuknak a teljesítményével nem vagyok teljesen tisztában.
Igen csak ezek már több mint 1 éves dolgok :D Az a baj azóta kb. lecserélődik lassan minden egyes modell a játékban.
Inkább azért is tettem fel így a kérdést, hogy ilyen árban van-e ennél jobb variáció vagy akár egy minimális ráfizetéssel tudok-e releváns teljesítménybeli javulást elérni vagy ez éppen egy jó ár/érték arányú gép ? :D
Na hát én ezt nem tudtam. :D
Amúgy jónak tűnik, de 150 ezerért már szokott lenni általában i5, ami szerintem erősebb ettől az AMD-től.
Ennyi pénzért tényleg nem rossz.
Mondjuk ez a '2 mag biztos gyengébb, mint 4 mag' feltevés azért nem ilyen egyértelmű. Pl. az i5 5200U gyorsabb a maga 2 magjával, de még a i5 4210U is valamivel jobb. Kb. egy i5 4200-as szintjén van az FX 7500-as.
De legalább olcsó - 135ezer környékén nem nagyon lehet találni i5-ös processzorral + R7 M260 vagy azonos szintű videokártyával szerelt gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!