Az alaplap a gond? ( Lent bővebb info)?
Konfig:
Asrock 970 Extreme R2.0
AMD FX 6100
R9 290
FSP Raider 750W
Cooler Master Hyper TX3 Evo
Az lenne a problémám, hogy vettem a gépembe egy új processzort: AMD FX 9370 (Már ideje volt), de amint elindítottam egy akármilyen játékot be droppolt (60-80) FPS-ről 10-20 ra, aztán visszaesett.Ez 5-6 másodpercenként fordul elő. Bevittem egy számtechnikai boltban, ott 3x újratelepítették, megnézték egy jobb hűtéssel,de ezek a dolgok semmilyen eredményhez nem vezettek. Több óra fórum olvasás után arra gondoltam hogy lehet az Alaplap a rossz, mert nem támogatja a processzort, + nem tudja azt az őrült mennyiségű fogyasztást kezelni. Szerintetek az Alaplap a rossz? Azért kérdezem mert nem akarok új alaplapot venni, ha nem az a probléma. A válaszadóknak nagyon megköszönném a segítségüket!
Öreg feladtad a leckét, nem sikerült olyan alaplapot találnom ami támogatja ezt a nagy kupac f*stalicskát. Mondjuk halkan megjegyzem i5 4460 51e mellé egy lap 15-20e, 10e + és máris sokkal többet hoztál volna ki a gépből.
Megnéztem nem egy alaplapot, de még a 990X széria is csak 140et ad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!