Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Olyan gondom lenne, hogy a gép bekapcsolás után 1-2 mp múlva újraindul (épp, hogy felpörgeti a ventilátorokat), és ezt folyamatosan csinálja. Elemet kivettem vissza tettem ugyan ez. Majd próbáltam a RAM-ot. Kivettem majd vissza tettem és így elindult, de előtte 1x megint újra indult, majd csak utána indult el ténylegesen. Eszközkezelőben láttam, hogy SM buszvezérlő felkiáltó jeles volt, újra tettem alaplapi CD-ről és most az már jó. Viszont ha most kikapcsolom és újra indítom gépet ugyan úgy folyamat újraindul 1-2 mp után és jöhet újra a RAM kivétel és vissza rakás, ez általában megoldja a gondot és elindul, de van, hogy ezt is el kell játszani párszor mire elindul. Van esetleg ötletetek mi lehet a gond, vagy maga az alaplap kuka?

2015. okt. 7. 18:40
 1/3 anonim válasza:

Szia.

Próbálj meg egy másik ramot. Vagy ami ritkán de előfordulhat,hogy az alaplapon a feszszabályzó, vagy egy kondi fogja megadni magát.Nekem volt egy gépem, ami hasonló dolgot produkált.Ott egy kondi volt a ludas.

Üdv.

2015. okt. 9. 03:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Próbáltam másik RAM-al, illetve 2 db van benne és próbáltam külön külön is mindkettőt, mind2 slotban, de sajnos semmi sem változott. így valszeg akkor az alaplap lesz a gond. 1 éves alapról van szó, és keveset is van használva, azt mondanám heti 4-5 alkalommal pár órát max. Így azért eléggé érdekes ha elszáll rajta valami. Mindenesetre még garanciás az alaplap, akkor felkeresem ahonnan lett rendelve.

2015. okt. 9. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az alaplap hibásodott meg!
2015. dec. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!