Nos összeraktam egy gépet nem is volt semmi gond. Azért konyítok is hozzá egy kicsit, de valamire nem figyeltem. Mégpedig a videókártya foglalatra amit nem támogat az alaplap. Esetleg egy hozzá jó alaplap? TELJES KONFIG LENT!
Tehát fent szinte már mindent elmondtam. Itt a konfig:
Alaplap : Asus M5A97 LE R2.0
Proci: AMD FX-6300
Memória: Corsair 2x4GB DDR 1866MHz Vengeance
Vidikari: Asus GTX750 Ti 2GB DDR5
Mit gondoltok a konfigról? Illetve tudnátok a vidikarihoz egy viszonylag normális alaplapot ami jó is, mert azért ez nem egy kisebb konfig. És persze nem 30-40 ezer forintos alapra gondolok, mert persze tudom olyan árban azért már van normális. A videókari foglalata PCI-E 16x 3.0 , ami az alaplapon nincs. Remélem hülyeséget nem írtam. Mindenféle okosságot és tippet nagyon szívesen elfogadok :)
Ha FX prociban gondolkodsz, akkor ez az alaplap kell neked:
Gigabyte 970A-UD3P
Prociból érdemesebb lenne hozzátenni kicsit és egy FX8320-at venni egy Raijintek Themis hűtővel.
Memóriából jó a hyperx 1866 is, ha olcsóbb.
VGA az nagyon gyenge. Legalább egy Gigabyte GTX950 2 ventis 50E-ért, de jobb lenne egy MSI R9 380 2gb 60E-ért.
Tápegységből Fsp Raider S 550W-ot válaszd. Házból pedig valami jó szellőzésűt, pl. Gembird CCC-GJ-002-R + 2db Arctic F12 PWM venti.
Mindezek PCX-en kb. a legolcsóbbak. Ha nem fér a keretbe, akkor egy Athlon X4 860K konfig kell neked. Persze ha játék a gép célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!