ASUS Blu-ray hiba? Vagy driver hiányoság?
van egy blu-ray meghajtóm de a blu-ray-kell van egy gond amit nem tudom mi okoz 2 szoftverel is meg bróbáltam írni rájuk de azt írják hogy teli vannak és nem lehet rájuk írni meg azt hogy írás védett meg stb.
Próbáltam verbatim 50 GB BD-DL RE (újra írható)
nem újra írhtó 50 gb-vel és újra írható 25 GB-sel is
ez a meg hajtó a végtelenségig kompatibilisnek kellene lenni e, én valami driver,illesztő programos hibára gyanakzok vagy valami windows 8.1 esre.
szóval írni kellene rájuk ha menne.
Optikai meghajtóhoz nem kell driver, szóval ha nem hardver hiba, akkor a Windows 8.1 kavar be.
De lehet a a nyersanyag is hamisítvány.
2 év garanci a van rá (lemezekre)az egyik verbatim a másik 2 (fajták)medi a range. a dvdpapa nevű veb áruházból rendeltem.(szlovákiai székhelye van és ott kevesebb ez a valamilyen üres tároló adó és olcsóbbak a lemezek)
de már fevettem a kapcsolatott az asus-al és az ashampo-nak is küldtem üzenetett.
idézek:
Szlovákiában van a cég székhelye, ott sokkal alacsonyabb az üres adathordozó díj, az Magyarorszégon irreálisan magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!