Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Driver vagy VGA hardver hiba?

Driver vagy VGA hardver hiba?

Figyelt kérdés

Szóval egyszer csak összeset a kép, kék képernyő szintén összeesve, újraindult. Utána nem sokkal jó lett (kb 3. újraindításra) és ment 4 órát, majd újra ez, azóta akárhányszor indítom újra, nem enged be, az a kék képernyő (video tdr failure a felirat) fogad.

Boot-on is ilyen összeesett rossz a kép.

Ezt úgy értem hogy pl van a booton ilyen sárga energy logó, egyik fele fent van, a másik meg lent, az írásoknál is. Remélem eléggé el tudtam magyarázni.

Nos, mivel boot alatt is ez a gond, én úgy gondoltam hogy videó kártya a hibás tuti és nem a driver, de egy szaki ismerősöm szerint tuti a driver a hibás, mert a Win10 kikapcsolásnál elmenti a drivereket, majd kövi booton olvassa azonnal.

Azt mondta win7 nem ilyen, szóval feltettem a win7-et ami nem menti el a drivereket kikapcsolásnál hogy bekapcsolásnál már boot előtt betöltse, a lényeg win7 alatt is booton ugyanolyan volt.

De még mindig ragaszkodik hogy driver hiba, de segíteni meg konkrétat mondani nem tud.

Szerintetek tényleg driver hiba, vagy így hogy win7 alatt booton is ez van, már biztos a vga romlott el?

Én meg alaplap/táp hibára is gondolok, arra mennyi az esély?

(nem tudom másik gépen tesztelni a vga-t)

(most az integrált vidi kártyát használom, csak harmat gyenge, veszek új vga-t csak nem akarok potyára)

2015. szept. 23. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez VGA hibára utal inkább.
2015. szept. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!