Aláíratlan driver telepítése Windows 7 telepítés előtt?
A napokban vettem új alaplapot és szerettem volna újratelepíteni a Windows 7-et, de nem tudtam, mert nem tudja kezelni a partíciót.
BIOS frissítve lett, de nem lett jobb.
Letöltöttem egy drivert, de nem engedte telepíteni, mert nem ajánlja hogy aláíratlan illesztőprogramot tegyek fel...
Mit tudok tenni?
Próbáltam már. Létre jött az új partíció, de továbbra sem tudta telepíteni. Próbáltam két merevlemezzel is.
Látja őket, de azt mondja nem tudja kezelni.
Ki van osztva neked az adott partíció (létre lett hozva az új partíció gommbal, méretre kiosztva stb)?
Amúgy meg indíts el egy programot (exe-t), feldobja hogy biztosan indítani akarja bla bla, alul lenyitod a felugrott ablak + információs részét és be tudsz menni a biztonsági beállításokhoz onnan (kék szövegre kattintva feldobja az új rendszer ablakot).
A biztonsági résznél bal oldalt van egy skála, húzd le a legalacsonyabbra. Leokézod, és akkor elvileg engednie kell telepíteni bármit.
Igen. Lett létrehozva új partíció.
Illesztőprogram telepítésénél nem is enged exe fájlt indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!