Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott 1 20 pin-es táp valamint...

Adott 1 20 pin-es táp valamint 1 24 pin-es alaplap. A 20 pines tápot belerakhatom-e a 24 pines lapba, úgy, hogy működjön is?

Figyelt kérdés
2015. nov. 4. 14:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Persze. Egyértelműen.

Tulajdonképpen bármilyen mATX/ATX ház jó (használt is), ami nem brand számítógépből származik.

A neves cégek ugyanis nagyon jól optimalizált gépekkel vannak a piacon, de tesznek róla, hogy azokat szinte kizárólag csak az általuk forgalmazott hardverekkel lehesen bővíteni, vagy javítani, mint az az esetedben is történt.

2015. nov. 5. 10:32
 22/26 A kérdező kommentje:
Sikerult,de most valamiert az uj lap nem veszi az egeret es a billentyut se :/
2015. nov. 5. 16:04
 23/26 A kérdező kommentje:
Egyik usb port sem reagal semmire
2015. nov. 5. 16:14
 24/26 A kérdező kommentje:

Az internet portja működik,az usb portok közül viszont egyik sem...

Látom az alaplapon,hogy vannak az usb-knek is tüskéi..de oda sem tudok semmit dugni. (kell-e egyáltalán?)

Mi lehet a gond?

2015. nov. 5. 17:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Az alaplapon az USB tüskék az előlapi USB kivezetésekhez szükségesek.

De ahogy néztem nálad ez sem szabványos.

Próbálkozz egy PS2-es billentyűzettel. A régebbi alaplapokon előfordult, hogy amíg nem volt feltelepítve a rendszer, addig nem működtek az USB portok.

2015. nov. 7. 06:46
 26/26 A kérdező kommentje:

Próbáltam azzal is,nem működött.

Megoldottam a problémát azzal,hogy vettem egy teljesen új gépet :)

Köszönöm a rengeteg segítséget!

2015. nov. 8. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!