Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott 1 20 pin-es táp valamint...

Adott 1 20 pin-es táp valamint 1 24 pin-es alaplap. A 20 pines tápot belerakhatom-e a 24 pines lapba, úgy, hogy működjön is?

Figyelt kérdés
2015. nov. 4. 14:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

[link]

Baloldalon a két kék USB port feletti narancsszínű tüskesor a system_panelé.

2015. nov. 4. 19:13
 12/26 A kérdező kommentje:

Ez eddig oké,viszont a gépházamban lévő bekapcsoló gomb "csatlakozója" nem ilyen..

Küldhetek róla képet,ha gondolod.

2015. nov. 4. 19:23
 13/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ez lenne az..

Ha ezt kihúzom,nem működik a power gomb..ám ilyen csatlakozó nincs az alaplapon..

2015. nov. 4. 19:32
 14/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ez pedig a gépházon lévő bekapcsológomb cuccos..

Innen már csak az a kérdés,hogy tudok vele kezdeni valamit?

2015. nov. 4. 19:38
 15/26 A kérdező kommentje:
Annyiban tévedtem,hogy a bekapcsoló gombos cuccos nem így néz ki,mivel az a nagy kábel nincs benne,sőt olyan csatlakozó sincs. (csak olyan amit küldtem.)
2015. nov. 4. 19:49
 16/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy Dell USB és audio front panel. A nyíllal megjelöltem azt az alkatrészt, ami a bekapcsológomb lehet. (Mert a széles szalagkábel az USB-hez való, a vastag felkete meg az audio kivezetés.)

A gép indításához az alaplap két tüskéjét kell rövidre zárni, ami akár egy csavarhúzóval is végrehajtható. (Hogy melyik kettőt, az az alaplap kézikönyvéből kiderül (PW_SW +-)

Célszerűnek tűnik a bekapcsológomb vezetékére egy egy érvéghüvelyt aplikálni és azt rádugni az alaplapra, vagy az egész panelt lecserélni egy kevésbé brand, de legalább szabványos darabra, vagy az egész házat kivágni a francba és szerezni helyette egy szabványosan vezetékezett darabot.

2015. nov. 4. 23:49
 17/26 A kérdező kommentje:

Sajnos amit bejeloltel az le van rogzitve a gepbe..hiaba nyomkodom befele..nem csinal semmit..a bekapcsolo gomb mashogy nez ki.

Honnan tudom meg,hogy melyik haz jo az alaplapomhoz?:)

2015. nov. 5. 03:04
 18/26 A kérdező kommentje:
Ez a csavarhuzoval osszeerintem dolog hogyan mukodik? Mit kell egesz pontosan csinalni? :)
2015. nov. 5. 03:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Bármelyik mATX vagy ATX szabványú alaplapot fogadó ház megfelelő.

[link]

A 6. és 8. számú tüskét kell összeérinteni valamilyen elektromosan vezető eszközzel.

A kézikönyv 22. oldalán találod a lábkiosztást.

[link]

2015. nov. 5. 07:28
 20/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm;

Ez jó lenne?

[link]

2015. nov. 5. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!