Az alaplapomon néhány kondenzátor fel van duzzadva, belerakhatom az új videó kártyámat (asus geforce 210), lehet valami baja ha tönkremegy az alaplap vagy más alkatrész?
A kari egy borzadály de megfelelő ha nincsenek nagy igényeid.
Ha az alaplapon elszállnak a kondik, nem lesz baja másnak. Viszont számíts egy rövid úton bekövetkező alaplaphalálra. A púpos kondik után az jön.
Ha van kellő tapasztalatod a forrasztással, illetve van egy épkézláb pákád, akkor simán. Vegyél hozzá azonos adatokkal bíró kondikat (nem nagy pénz). Én egy haverommal csináltam, ő elég ügyes, de nekem csak 1db-al volt gond.
Ha nem vagy biztos benne, vidd szakemberhez! nem tudom mennyiért vállalnak ilyet, nem hiszem , hogy olyan nagyon sok lenne.
Már hogy ne lehetne baj, ha elmennek a kondik! Simán vihet magával mást is, ha valami miatt más feszkó kerül az egyes alkatrészekre!
Egyébként a kondit sem mindegy hogyan szereled be (anód - katód), és nagy frekvenciánál már az elektródák hossza is számít. Jobban jársz egy szakemberrel, szvsz. 3-5ezerből megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!