Windows 7-ről át tudok váltani Windows 10-re?
Figyelt kérdés
Eredeti is meg nem is a windowsom. Generatorral meglehetett csinálni, amit gondolom sokan ismernek. Na de nem is ez a lényeg. Nem jön föl üzenet, hogy váltsak át stb. De meg lehetne oldani? :)
A segítséget előre is köszönöm!
2015. okt. 29. 20:34
1/4 anonim válasza:
van még fejlesztenivaló a win 10-en. én maradnék a 7-en még egy darabig a helyedben.
2/4 A kérdező kommentje:
tudom, hogy van még gond vele.
csak arra vagyok kíváncsi, hogy lehetséges lenne ez.
nem lenne probléma ha nem.
2015. okt. 29. 20:45
3/4 Lord Hidan válasza:
Én nem eredetivel feltettem 7ről a 10et
[link] hivatalos oldalról le lehet szedni és frissíteni 7ről
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi, ez biztos segíteni fog, csak az a baj, hogy az első részét nem nagyon látom át. Abban, ha lehet tudnál segíteni? Nem vagyok egy nagy PC guru csak amatőr szinten értek hozzá (játékok telepítése, windows telepítése, és az ilyesféle egyszerű dolgok) Ha tudnál segíteni, akár teamviewer keresztül, vagy csak simán írásos formában, annak nagyon örülnék, és nagyon megköszönném! :)
2015. okt. 30. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!