1/14 anonim válasza:
Minden szempontból érdemes. A rendszerigény ugyanaz, vagy talán kicsivel kisebb a W10 fogyasztása, ez utóbbi lesz a támogatott és végső oprendszer, ingyen tudsz frissíteni, ráadásul a dx12 is windows 10 alatt lesz elérhető.
2/14 anonim válasza:
Szerintem meg nem.Kiforratlan rendszer és vannak benne bőven hibák,DX12-et meg még nem lehet kihasználni.
3/14 A kérdező kommentje:
Legfőképpen az érdekel, hogy a mostani (és régebbi játékok pl egy aoe 2, vagy port royal) kompatibilis lesz-e vele.
2015. aug. 18. 09:43
4/14 anonim válasza:
Az említett játékot nem ismerem, de
Roller Coaster Tycoon 1, Diablo 2, NeddFofSepeed undergrand hibátlanul megy nekem win 10-en. Ezek nem éppen mai játékok.
5/14 anonim válasza:
nem,én frissítettem de visszaállítottam win8.1,laptop 4 magos i3-as,gép lelassult,és megszokni újra a felületét,most ez a microfos minden évben kiad egy újabb szemetet,biztos megvan neki az oka de én úgy vagyok vele ha valami működik és nincs érezhetően jobb csak más felületbuzerálás akkor fölösleges.a 7ről váltottam erre a 8.1 re mert érezhetően gyorsabb.ezt a winfos10 et akarják most mindenkivel megetetni ,ha kell ha nem,szerintem bukta lesz mint a vista.
6/14 anonim válasza:
Bob, ugye tudsz róla, hogy 4 magos i3 nem létezik?
(hyperthreading révén van 4 szál, de attól még csak 2 magos)
7/14 anonim válasza:
#5.Eddig is így volt.Ezután is így lesz.Ha meg nem tetszik az MS politika(ahogy nekem sem) akkor létezik más oprendszer is nem csak a Windows...
Amúgy meg elöbb-utobb váltani kell mert rá vagyunk kényszerítva sajnos.
8/14 anonim válasza:
Szerintem igen, én két Win7-es gépre is felraktam (tiszta telepítéssel, a frissítés valóban használhatatlan) és nagyon jól megy mindkettőn.
G.
9/14 anonim válasza:
érdemes de ne ráfrissítsed hanem telepítsed fel rá rendesen mert a ráfrissítés az nem tökéletes
10/14 adam13192 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!