Érdemes SSD-re váltani, ha?
Figyelt kérdés
Tanácsot kérnék: Kinéztem magamnak a Toshiba Satellite CL10-B-100 notebookot. Olcsó, viszont aggaszt a 2 cellaszám (bár ehhez sem értek), valamint az SSD (32GB) használat. Nem sok mindenhez kell a notebook: filmnézés, netezés, és torrentet is használok... Nem tudom, hogy megoldaná-e a problémámat, ha veszek egy külső HDD-t, és azon lenne a torrent kliens és a letöltések? Vagy akkor a külső merevlemez szintén sérülékenyebb, és ezzel nem oldottam meg semmit, bár elsősorban a tanulmányaimhoz összeszedett anyagok elvesztése aggaszt... A másik, amit kinéztem a Toshiba S. Click Mini L9W-B-102, viszont ugyanúgy 32 GB SSD, és nem is tetszik, de az akkumulátor üzemideje nagyobb + rázkódás- és ütésvédelem. Vagy - mint hozzá nem értő - maradjak a HDD-nél és csináljak másolatokat a fájljaimból.2015. júl. 12. 11:55
1/3 Lajtai László válasza:
Van egy alternatíva amit ajánlani szoktam. Ha kis notebookot keresel, és megbízhatót. Vegyél egy használt garanciális Lenovo X220 at. i5 procival, és abba egy 60-120 gb M-sata SSD-t a rendszernek. A merevlemezt ami venne van meg, hagy is benne, és arra mehet a torrent.
2/3 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a választ!
2015. júl. 12. 12:05
3/3 anonim válasza:
Ne vegyél ilyen gépet, lassú és rossz minőségű, a tárhely pedig kicsi, nem is volna célszerű mindig külső merevlemezzel használni egy laptopot, mert csak rontja a hordozhatóságát.
Én is azon a véleményen vagyok, mint az első, ha azt akarod, hogy amit vegyél, jó legyen és megérje az árát, akkor egy használt üzleti célu gépet vegyél, azok tartósat és gyorsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!