Miért csinálja azt a gépem, hogy ha bekapcsolom szinte azonnal leáll, majd 3-4 mp múlva indul el?
Mikor pedig elindult, akkor azt írja a BIOS, hogy 'boot up failed. Press F2 to change setup.' És közben visszaszámol 10 mp-től.
De olyan is elő szokott fordulni, hogy 7-8-szor egymás után próbál elindulni, majd fél percig semmi, és néha resetet kell nyomni, hogy el tudjon indulni és akkor is a fenti kiírással kezdi a BIOS.
Cseréltél,a hibajelenséget megelőzően RAM_ot ?
Illetve a meglévő RAM_ot,érdemes lenne le chekkolni.
valamiért nemtud boot-olni. be kell lépni a biosba és átnézni a boot-dolgokat legelőszőr is,hogy helyes vinyó-ról boot-ol e eggyátalán ha lehetséges!
Hameg a bios-ba se enged akkor már nem vinyó, és boot hiba van, hanem bios-probléma! az volt cserélve mostanság? és mien vinyók vannak a gépben? hogy vannak bekötve?
illetve,ha végkép nincs megoldás,-akkor ki kell probálni pár trükköt.
Ram hiba szerintem azért nem lehet,mert akkor nem is lehetne látni a képernyőn semmien boot-up failed problémát!
De azért ha párban vannak, akkor én mondjuk eggyiket kivenném,ill cserélgetném azt is hátha tényleg az.
ha nincs változás, akkor teljesen kivenném-azt csipogtatnám kicsit üresen, majd vissza.
vagy még lehet c-mos clear-t is csinálni-hátha utána elindul.
szinte tudtam :)
igaz ez nem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!