Játékra AMD FX-4100 vagy Intel Core i7-6700?
Hagyjad már magad. Ha Trabit feltuningolom azzal is tudom csapatni mint egy Ferrarival:
Látszik hogy szünet van...
6-7-re megnézed hogy felhúzod bármelyiket is. Oda már folyékony nitrogén hűtés kell meg olyan lap ami bírja is.
Kérdező mondok én neked valamit, FX 6300+GIGABYTE GA-970A-UD3P+Super flower 550W+R9 380 4Gb+Cooler Master Hyper 212 EVO+8Gb DDR3 1600Mhz
Annyit csinálsz csak hogy FX6300 órajelét 4.5Ghz felhúzod és mehet a csapatás, nem kell ide i5/i7...fullhd ezzel a konfigal 2 évig simán elvagy, persze nem ultrán de nagyon kis kompromisszummal okés!
SAJÁT TAPASZTALAT! Nem youtube, meg vérpistike által intel szponzorált e-penisz növelő konfigok apuci fizetésből.
Legjobb amúgy mindenből használtat venni,
Fx 6300 25körül mozog
Használt 970chipset lapok is 20-25körül van
Ott vagy 50k= i5 4460 proci használtan és újonnan kb.
Szóval használtan megéri ezeket megvenni mert nagyon sokat spórolhatsz ha AMD konfigot választod amit fentebb linkeltem. ;) Csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!