Mi a külömbség egy "sima" és egy gamer alaplap között?
Gamer pc-t építek, és kellene a segítség ebben az ügyben. Megéri az árkülömbséget? Vagy csak a profi játékosoknak való? Sokat játszok, de nem tartom magam profi gamernek.
Alaplap ötletek is jöhetnek I5-4460 mellé (de az eredeti kérdést ne kerüljétek meg vele).
Köszönöm!
Én is egy i5-4460-ot használok egy asrock b85m Pro4 alaplappal,amivel rengeteget játszok.
De mivel nem tuningolom a CPU-t és a memóriákat így teljesen megfelel ez a sima alaplap is.
Viszont ha te tuningolni akarsz(i5-4460-ot nem lehet nagyon) vagy esetleg magas órajelű memóriákat akarsz használni akkor fog kelleni a gamer alaplap
Általában semmi, csak dizájn. Esetleg egy fokkal jobb integrált hangvezérlő vagy egy picit jobb hálózati vezérlő.
Valójában ez az egész GAMER kifejezés egy nagy marketing bullshit, hogy túlárazva el lehessen adni mindent, nagy profittal.
Nem tudom, hogy te kérdezted-e ma, de már egy kérdéshez leírtam, hogy i5-4460 processzorom van egy Asus B85M-G alaplapban, már egy éve. Tökéletesen üzemel, ennél jobb alaplap egy szorzózáras i5 alá fölösleges. Esetleg ha ATX méretű kell, akkor Asus B85M-G.
A "profi gamerek", akik mondjuk versenyeznek is, azok olyan hadrverekkel játszanak, amit a szponzor ad nekik. Egy golyós egérrel is lehetsz profi, ha sokat gyakorolsz.
*ATX-hez Asrock B85 PRO4-et akartam írni.
És igen, elég sokat játszok a gépemen (nyáron mindennapos volt az ilyen 6-7 óra Bf3 és GTA5 Online egyhuzamban).
Trevor: Nem Én kérdeztem (ma ez az egyetlen kérdésem)
Igen atx méretben keresek lapkát.
Akkor az a "gamer" szócska egy nagy vakítás. Valahogy volt egy ilyen érzésem. Ez meg +10k-t nem ér meg nekem.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a like mindenkinek!
Tessék hasonlítsd össze magad.
20.121Ft vs 24.249Ft
-jobb minőségű kondenzátorok
-4 helyett 6 fázisú tápellátás hűtéssel (tuninghoz érdekes)
-jobb minőségű hang, játékra optimalizálható lan
-szebb
Ennyit még megérhet a különbség.
Egyébként mATX méretben ez is jó lap:
Gigabyte B85M-D3H
Akkor bocsánat, összekevertem egy másik hasonló kérdéssel.
i5-4460at nem tudod tuningolni, mivel szorzózáras (tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy nem is kell), így nem olyan lényeges a sokfázisú tápellátás, VRM hűtőborda stb. Persze rosszabb nem lesz tőle, csak jobb egy alaplap.
Gamer lan értelmetlen, ha komolyabb hangrendszered van, egy ilyen alá nem adnám: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!