Játékra AMD FX-4100 vagy Intel Core i7-6700?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni. Pro és kontra?2015. okt. 25. 13:35
2/21 anonim válasza:
Ez szerintem felesleges kérdés a két proceszzort össze sem lehet hasonlítani... szerintem ahhoz lenne érdemes igazodni hogy mennyi a keret rá és hogy milyen játékokon játszanál na meg hogy milyen videókártyát szeretnél mellé. :D
3/21 A kérdező kommentje:
Igen de az fx-nek barátságosabb az ára.
2015. okt. 25. 13:37
4/21 anonim válasza:
Teljesen más kategóriát képvisel a két processzor.
Egyértelműen az Intel
De az AMD-t beszerzed 10-ért míg a i7-et 130ért.
Nem értem a kérdést :D
5/21 anonim válasza:
Nem ismeritek fel a trollt??? :D
Biztos te írtad ki a tegnapi "vicces" kérdésed is
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Szerintem keress magadnak barátnőt :)
6/21 anonim válasza:
Ez már megint milyen értelmetlen kérdés?
Persze, hogy I7 (bár szerintem az I7 csak péniszméregetés)
FX-4100 vs I7-6700? Pfff...
Játékra bőven elég 6. gen-ből az I5-6500 vagy 4. gen-ből az I5-4460! A többi csak jassz!!!
8/21 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok annyival jobb az i7? Hát tudjátok mit láttam youtubon videókat hogy mennyire fel lehet húzni az fx-et. Szerintem haverral majd olyan 6-7Ghz környékére felhúzzuk aztán királyság.
2015. okt. 25. 13:48
9/21 anonim válasza:
Trollkodj máshol! 6-7Ghz muhaha...:-) Remélem jól leég a géped a házaddal egyött Te hülyegyerek.
10/21 anonim válasza:
Gyerek, ne hasonlítgassunk egy Trabantot egy Ferrarival kérlek. Az i7 körbe hugyozza az FX-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!